Новини

11 Жовтня, 2023 р., 15:25
ДП «Документ», що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, розширює спектр надання послуг у центрах обслуговування громадян «Паспортний Сервіс» за кордоном. Відтепер іноземці та особи без громадянства (ОБГ) можуть подати документи для оформлення/обміну посвідки на постійне проживання в Україні у підрозділах у Варшаві (Польща), Берліні (Німеччина), Братиславі (Словаччина), Мадриді (Іспанія) та Стамбулі (Туреччина).
11 Жовтня, 2023 р., 09:08
Головне управління ДПС у Чернівецькій області повідомляє
06 Жовтня, 2023 р., 14:14
Голова Державної міграційної служби України Наталія Науменко розказала, що за результатами дискусій з правоохоронними органами, розроблений законопроєкт, що врегульовує питання статусу іноземців, які зараховані в ДФТГ (Добровольче формування територіальної громади) або ТРО (Сили територіальної оборони), та багато інших питань.
06 Жовтня, 2023 р., 14:11
Голова ДМС пояснила різницю між статусом «біженця» та «тимчасовим захистом» українців за кордоном. Окремі частини, «вирвані» із цілісного контексту недавнього інтерв’ю голови ДМС України Наталії Науменко для ЗМІ, стали об’єктом для численних коментарів та подальших маніпуляцій. Йдеться про розуміння і сприйняття поняття «біженець».
02 Жовтня, 2023 р., 10:12
Голова Державної міграційної служби України Наталія Науменко в інтерв’ю журналістам зазначила, що питання перебування в Україні іноземців, які воюють на її стороні, врегульовується ще з 2014 року, коли з'явились добровольчі формування, що не мали законодавчо закріпленого статусу.
02 Жовтня, 2023 р., 10:10
Урядом затверджено новий Порядок продовження строку перебування та тимчасового проживання, продовження та скорочення строку тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, яким передбачено проставляння нових відміток про продовження строку перебування та тимчасового проживання у паспортних документах іноземця або особи без громадянства.
27 Вересня, 2023 р., 10:39
- Шановні роботодавці, які мають невиконані зобов’язання з платежів до бюджету Пенсійного фонду та єдиного соціального внеску! Закликаємо погасити заборгованість, забезпечивши право працівників на соціальний захист! Будуйте трудові відносини на засадах чесності й ділової порядності!
21 Вересня, 2023 р., 09:25
На «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер 0372-55-04-61 та  на сторінку ДМС України у мережі «Фейсбук» за посиланням https://www.facebook.com/dmsu.gov.ua надходить чимало звернень щодо порядку оформлення паспортних документів. Пропонуємо добірку відповідей на низку таких запитань.
21 Вересня, 2023 р., 09:23
Законодавство України не визначає кінцевої дати чинності паспортів громадянина України зразка 1994 року. Однак передбачений чіткий перелік вимог, коли обмін наявного паспорта на новий є обов’язковим.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь