Новини

27 Лютого, 2024 р., 08:34
      На території Вижницького району з початку року виникло 31 пожежа внаслідок яких знищено та пошкоджено майно людей.
26 Лютого, 2024 р., 11:17
З поміж 95 сучасних професій та 365 освітніх програм в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ)  можуть обрати учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни.
22 Лютого, 2024 р., 10:22
Нині в базі Чернівецького обласного центру зайнятості є понад 600 вакансій, з них 35 – із заробітною платою від 20 до понад 43 тис. грн.
21 Лютого, 2024 р., 09:05
З початку року на території району виникло 27 пожеж. Значна кількість пожеж виникла через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Отож, рятувальники вкотре закликають жителів району дотримуватись правил пожежної безпеки.
20 Лютого, 2024 р., 09:30
23 лютого 2024 року керівник сервісного центру Іван КАПТАРЬ проводитиме прийом громадян з питань подання документів на призначення/перерахунок пенсій, субсидій, пільг, страхових виплат, видачі довідок, пенсійних посвідчень, отримання електронних послуг.
14 Лютого, 2024 р., 15:49
Впродовж січня 2024 року 485 роботодавців поінформували Чернівецький обласний центр зайнятості про наявність 1065 вакантних посад. Заявлена кількість вакансій більша на 62,3% у порівнянні із січнем 2023 року.
13 Лютого, 2024 р., 10:38
Державна служба України з питань праці звертає увагу суб’єктів господарювання, що в умовах воєнного стану особливості здійснення державного контролю та притягнення до відповідальності роботодавців за порушення законодавства про працю встановлені Законом України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».
12 Лютого, 2024 р., 15:19
   На території Вижницького району з початку року виникло 25 пожеж внаслідок яких загинула одна людина, знищено та пошкоджено майно людей.
09 Лютого, 2024 р., 08:13
Дуже часто винуватцями пожеж є діти. На жаль, реалії сьогодення такі, що більшість батьків, аби задовольнити потреби сім`ї, змушені багато працювати і не приділяють достатньо уваги своїм дітям. В основі дитячих пустощів із вогнем лежить безмежна допитливість, бажання пізнати навколишній світ, наслідування дорослим, які щоденно користуються вогнем, відсутність страху перед можливою загибеллю. Додайте сюди відсутність нагляду з боку дорослих та невмілі дії в екстремальних ситуаціях – і є усі чинник для трагедії.  Шановні батьки!  Пояснюйте дітям небезпеку і наслідки гри з вогнем. Проводьте з дітьми цікаві і безпечні ігри. Зробіть все, щоб небезпечні ігри дітей з вогнем стали неможливими. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!  Запам’ятайте, що вогонь – це смертельна небезпека, яка загрожує здоров’ю, життю людини. Щоб уникнути біди, слід пам`ятати, що дітям категорично заборонено:   – бавитися із сірниками, палити папір та інші предмети у приміщеннях;    – переносити відкритий вогонь з одного місця на інше;    – запалювати легкозаймисті предмети чи рідини.    Електробезпека  Не залишайте дітей з увімкненими електроприладами (праска, телевізор, настільна лампа, електрообігрівач, магнітофон, комп’ютер тощо). Не дозволяти дітям вмикати та вимикати електроприлади. На розетки необхідно поставити заглушки. Не вмикати в одну розетку більше, ніж два електроприлади. Не прикрашати новорічну ялинку одночасно електрогірляндами і «дощиком» з фольги: це може призвести до короткого замикання і пожежі/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь