Путильська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості на фестивалі

Дата: 27.08.2018 14:06
Кількість переглядів: 771

       25 та 26 серпня на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір» у Карпатах на горі Томнатик висота якої 1565 метрів, поблизу села Шепіт  Селятинської ОТГ відбувся фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта».

      Цей фестиваль, що започаткований минулого року, має на меті розвиток туризму та розвиток карпатського регіону Чернівецької області.

     Путильська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості також активно долучилася до цього заходу: працівники філії презентували послуги служби зайнятості. В першу чергу це профорієнтаційні послуги для молоді, в т.ч. учнівської, консультативного характеру; презентація послуг професійного навчання в ЦПТО СЗ; отримання одноразової допомоги на відкриття підприємницької діяльності (підтримка зеленого туризму) та ін. Остання з перерахованих послуг звучала в унісон з конференцію на тему: «Розвиток туризму», що відбувалася в одному із розписаних куполів,  куди були запрошені понад 50 гостей з різних областей нашої країни, представники Міністерства регіонального розвитку України, та гості із-за кордону.

     Фахівці     Путильської районної філії Алла Горбан та Марія Іванюк активно залучали до цього виїзного профорієнтаційного заходу дітей та їхніх  батьків, а також молодь до 18 років і старше.  Учасники заходу взяли участь у вікторині за професіями і отримали призи та роздатковий матеріал у вигляді інформаційних  буклетів. Відбулася демонстрація відеороликів за різноманітними професіями та «Я маю право».

      В рамках фестивалю були представлені такі професії як бджолярство; художня обробка дерева; переробка овечої шерсті – прядильництво та в’язання; кондитерство – вироби з карамелі та ін.

      Тепла атмосфера свята, неординарність місця проведення – краса українських Карпат сприяли створенню позитивного сприйняття заходу та досягнення поставленої мети.

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь